De juiste riem matchen met je kleding

Het blijft lastig om altijd je kleding perfect met alles te matchen, dus ook met je leren riem. Je hebt tegenwoordig zoveel verschillende trends dat je niet alles tegelijk kunt volgen. 

Zo kan je bij je mooie nieuwe witte sneakers prima een witte riem dragen maar bij je kostuum met die sjieke suède schoenen hoort uiteraard ook een mooie bijpassende suède riem. Gelukkig bieden wij suede riemen in veel verschillende kleuren, maar mocht je twijfelen neem gerust contact op of mail een foto van je schoenen; we helpen je graag om de juiste riem te vinden.
Met de juiste riem bij je kostuum maak je altijd een nette en verzorgde indruk. Zeker als deze met zorg gemaakte leren riem perfect past bij de kleur van je schoenen. En in onze riemen webshop vind je altijd de juiste riem.

Ook hoort de kleur van je lederen riem te matchen met de kleur van je outfit. Je groene bomber kan prima met een witte riem en een denim jeans zal erg mooi passen met een cognac jeansriem. Sneakers met een zilveren accent kunnen weer mooi samen met onze zilveren riemen

Kortom: voor iedere outfit de juiste riem vind je bij Moderiemen.nl!
  Moderiemen     13-02-2018 14:05     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Links