Alle retouren / omruilingen dienen vooraf via het contactformulier (in het hoofdmenu vind je de optie "contact" ) aangemeld te worden.

Vul je naam, emailadres en ordernummer in en in het opmerkingenveld kan je toelichting geven als je de order wilt ruilen, of optioneel de reden van retour opgeven. Na deze aanmelding kan je de betreffende producten retourneren, je hoeft niet te wachten op een bevestigingsmail. Indien de retour niet vooraf per email aangemeld is wordt deze niet in behandeling genomen.

Download hier het retour / ruil formulier en stuur dit mee met je pakket. Mocht je niet beschikken over een printer vul dan de gegevens duidelijk in op de factuur en verzend deze samen met de retour naar:
Moderiemen.nl
Taxhof 12
4261 ZJ  Wijk en Aalburg

https://www.moderiemen.nl/Files/3/4000/4178/FileBrowser/retour/retour-ruil-formulier.pdf


Aanvullende retour informatie: 
  • Je hebt het recht van retour gedurende 14 dagen na ontvangst. Indien de 14 dagen verstreken zijn worden retouren enkel nog geaccepteerd na goedkeuring van Moderiemen.nl.
  • Na ontvangst van een retourzending controleren wij de retour en bevestigen wij de ontvangst per email. Indien wij vooraf geen aanmelding van de retour hebben ontvangen wordt deze niet in behandeling genomen. Het aankoopbedrag inclusief betaalde verzendkosten (bij retour zenden van de totale order) betalen wij zo spoedig mogelijk, uiterlijk 14 dagen na ontvangst terug. Indien er gekozen is voor een duurdere verzendoptie zullen wij enkel de standaard verzendkosten terugbetalen.
  • De verzendkosten voor het retourneren van de order zijn conform Nederlandse wetgeving voor eigen rekening.
  • Speciaal op maat gemaakte riemen en grotere aantallen kunnen enkel geretourneerd worden als hier vooraf afspraken over gemaakt zijn.
  • Mocht een riem beschadigen tijdens het retourneren in verband met onjuiste verpakking/retourzending, zullen we 50% van het aankoopbedrag terugbetalen of kan de consument kiezen om de beschadigde riem alsnog te ontvangen.
Links