nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Bezig met laden...

Heren riemen kopen

Op zoek naar nieuwe heren riemen? ​Is uw man of vriend bijna jarig? Of wilt u hem gewoon verassen met een mooie riem? Moderiemen.nl heeft het grootste aanbod aan riemen, in alle soorten en maten.
 

Heren riemen bij Moderiemen.nl

​Moderiemen.nl is dé online specialist voor alle heren riemen. Wij hebben het grootste aanbod aan riemen. Dit komt omdat wij riemen verkopen die we op maat bestellen bij onze leveranciers, maar daarnaast vervaardigen ook zelf riemen vervaardigen. Zo weet u zeker dat uw man of vriend een mooie en originele heren riem heeft. Wij beschikken namelijk over een eigen stikmachine, waardoor we zelf de riemen kunnen vervaardigen. Zo weten we zeker dat we de riemen in huis hebben, die aansluiten bij de mode van dit moment.

​Heeft u in een tijdschrift een mooie riem gezien? De kans is groot dat u een riem in dezelfde stijl tegenkomt in onze webshop. Wij volgen namelijk de mode op de voet, om zo een mooi, variërend en up-to-date aanbod aan riemen te hebben!

Bestel online uw heren riemen

​Op Moderiemen.nl bestelt u eenvoudig de heren riemen in onze webshop. U plaats uw bestelling en wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden en bezorgd. Als u vóór 15.00 uur bestelt, wordt uw riem nog dezelfde dag verzonden. Dus wilt u uw man of vriend op het laatste moment verassen, ook dan kunt u dat doen met een riem van Moderiemen.nl!

In onze webshop zijn verschillende betalingsmogelijkheden. Zo kunt u betalen via iDEAL of PayPal, maar ook via Afterpay. Handig als u net even niet genoeg geld op uw rekening heeft staan. Of als u niet wilt dat uw partner te zien krijgt dat u een mooie heren riem voor hem heeft besteld.

​ ​Heeft u een mooie riem voor uw partner gekozen? Kijk dan ook nog even bij de damesriemen, kinderriemen of bij onze tassen en portemonnees. Ons assortiment is namelijk breder dan alleen riemen! En als u een bestelling plaats van meer dan €30,00, wordt uw bestelling gratis verzonden! Neem dus gauw een kijkje in onze webshop en kies voor uzelf of voor uw kind ook een mooie riem, tas of portemonnee uit.

​ ​Is de riem toch anders dan u had verwacht? Of past de riem niet helemaal bij uw kleding? Geen probleem! U kunt bij Moderiemen.nl binnen 30 dagen uw bestelling retourneren. Wilt u uw bestelde riem liever ruilen voor een andere riem? Ook dat is geen probleem! Wij sturen u een ruilformulier en sturen u de nieuwe riem zo snel mogelijk toe.

Kies dus snel die mooie heren riem uit op Moderiemen.nl en verras uw partner!

Links