• local_shipping LEVERING BINNEN 1-3 DAGEN
  • thumb_up GRATIS VERZENDING VANAF € 50,--
  • https VEILIG BESTELLEN MET BETALING ACHTERAF
Foto
Moderiemen.nl is in het bezit van het officiële Webshop Keurmerk:

Moderiemen.nl
Postadres:
Moderiemen.nl - MACC Online
Taxhof 12
4261 ZJ  Wijk en Aalburg

Mail: klantenservice@moderiemen.nl
KvK: 66608422
Bankrekening: ABN AMRO Bank NL57ABNA0447603027
 

Moderiemen.nl: Al sinds 2005 dé specialist op het gebied van riemen

Moderiemen.nl is al sinds 2005 dé online specialist op het gebied van riemen. Het assortiment bestaat uit riemen en ceinturen die je vaak niet in de winkel tegenkomt omdat we ze zelf vervaardigen, daardoor kunnen we de riemen leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Hiernaast zie je een foto van ons magazijn en atelier, we beschikken over een eigen stik machine waardoor we alle riemen zelf kunnen vervaardigen. We hebben ruime keuze in leder en veel verschillende keuze uit gespen. Hierdoor is de collectie altijd up to date en geheel in lijn met de huidige trends. Natuurlijk bieden we ook een ruime keuze riemen die we op maat bestellen bij onze leveranciers. Als je voor 15.00 uur bestelt wordt de riem nog dezelfde dag verzonden. Alleen voor de handgemaakte riemen, zoals onze ruime collectie heupriemen, houden we verzending binnen 48 uur aan. Wil je weten welke riem je nodig hebt en of we een bepaalde kleur kunnen leveren? Wij adviseren je graag. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op aan de hand van het contactformulier.


Moderiemen.nl is natuurlijk ook partner voor bedrijven die op zoek zijn naar grotere aantallen riemen. Denkt u aan speciale events, beurzen of bijvoorbeeld voor het eigen personeel. Neem contact op met Moderiemen.nl en wij zorgen voor een snelle verzending van de riemen voor je event.

1. Producten en prijzen
2. Betaalmogelijkheden
3. Levering 
4. Garantie, Ruilen en Retourneren
5. Uitsluiting van het Herroepingrecht
6. Business to Business
7. Algemene Leveringsvoorwaarden


1. Producten en prijzen
Moderiemen.nl heeft een zeer uitgebreid aanbod van lederen moderiemen. Vrijwel alle lederen producten worden in Nederland met de hand gemaakt van topkwaliteit runderleder. Wij onderscheiden daarin: nerfleder, splitleder, lakleder en softleder.
De prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.
Voor  alle riemen geldt binnen Nederland een standaardvergoeding van € 3,95 voor het versturen, gebaseerd op de kosten van brievenbuspost van post.nl. 

2. Betaalmogelijkheden.
Algemeen
De betaalmogelijkheden lopen via een gespecialiseerde betaalprovider genaamd Sisow. Welke betaalmogelijkheid je ook kiest, ze zijn allemaal erg gebruiksvriendelijk en informatief. De PayPal betaalmethode heeft een eigen systeem en voor klanten met een PayPal account is dit een hele makkelijke manier van betalen. Buiten Nederland is het de meest gebruikte manier van betalen.

Opdrachtbevestiging:
Zodra de bestelling is geplaatst ontvang je per e-mail met de orderbevestiging en het ordernummer. Als je gekozen heeft te betalen via iDEAL of PayPal en deze betalingen zijn door de bank geaccepteerd, dan wordt de order direct in behandeling genomen en wordt je daarvan ook op de hoogte gesteld.
Heb je tijdens het bestelproces gekozen voor ‘Vooraf overmaken’, dan ontvang je apart per e-mail een bevestiging dat je een aankoop hebt gedaan met daarbij de vermelding van het bedrag dat dient te worden overgemaakt, het rekeningnummer, de tenaamstelling en de code die je bij betaling dient te vermelden.

Betalen via Afterpay:

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland) 

AfterPay voert voor Moderiemen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Moderiemen.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 150,-- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250,--. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.


 
Betalen bij afhalen
Een internet bedrijf is geen winkel, maar wij produceren alles zelf en begrijpen dat je ook een vertrouwd gevoel moet krijgen bij je aankopen. Afhalen in Wijk en Aalburg van een order dient altijd vooraf afgesproken te worden.

3. Levering en verzending

Alle orders worden door ons verstuurd via Post.nl.
De standaard manier van verzenden is via brievenbuspost. Hiervoor hoef je niet thuis te blijven. Als de riemen niet in een brievenbusdoos passen wordt de order verzonden met pakketpost van Post.nl en ontvang je de track en trace code.

Verzending van de order kost € 3,95 voor verzending binnen Nederland, € 7,95 voor verzending naar België.

Wij versturen (op werkdagen) alle orders binnen 24 uur, waarbij het moment dat de order betaald is als maatstaf geldt. Indien een artikel onverhoopt niet meer leverbaar is of tijdelijk uit voorraad, dan laten wij dat per e-mail direct weten.

4. Garantie, Ruilen en Retourneren
a. Garantie
Al onze goederen zijn kwaliteitsproducten en gecontroleerd voor verzending. Riemen maken is mensenwerk en ondanks onze nauwkeurige manier van werken kan er altijd iets fout gaan. Neem contact met ons op door op de site van Moderiemen.nl te klikken op ‘contact’.
Vul de verplichte velden in, vul je ordernummer in en vermeld onder ‘Opmerkingen’ een duidelijke omschrijving van de klacht. Wij antwoorden binnen 24 uur.

b. Ruilen
In het geval je de riem wilt ruilen krijg je het ruilformulier toegestuurd.

c. Retourneren (Herroepen van de order)
Je hebt het recht van retour gedurende 14 dagen na ontvangst. De retour dient vooraf aangemeld te worden via het contact formulier op onze site. Hierna download je via de contact pagina het retourformulier waarop alle gegevens voor retourneren vermeld staan. Na ontvangst van een retourzending controleren wij de retour. Het aankoopbedrag en eventuele betaalde verzendkosten (bij retour zenden van de totale order) betalen wij zo spoedig mogelijk, uiterlijk 14 dagen na ontvangst terug. Indien er gekozen is voor een duurdere verzendoptie zullen wij enkel de standaard verzendkosten terugbetalen. De verzendkosten voor het retourneren van de order zijn voor eigen rekening. Bij aantallen van meer dan 5 stuks van dezelfde riem verzoeken wij vooraf contact op te nemen over de kleur en maat aangezien wij de riemen vaak speciaal bestellen. Het is altijd mogelijk vooraf een monster te versturen voor goedkeuring van de kleur en/of maat. Speciaal op maat gemaakte riemen en grotere aantallen kunnen enkel geretourneerd worden als hier vooraf afspraken over gemaakt zijn.   

 
5. Uitsluiting Herroepingrecht
Indien op verzoek speciale maten zijn gemaakt, niet zijnde confectie maten,  of speciale kenmerken op het artikel zijn aangebracht kunnen de artikelen niet geretourneerd worden. Natuurlijk denken wij graag mee om een eventueel probleem op te lossen dus neem altijd even contact met ons op.

6. Business to Business
Moderiemen.nl is ook partner voor bedrijven die op zoek zijn naar grotere aantallen riemen. Denk aan speciale events, beurzen of bijvoorbeeld voor het eigen personeel. Wij kunnen bijna alle riemen op korte termijn in grotere aantallen leveren.