Je outfit een beetje extra pit geven?


Gelukkig wordt de riem weer steeds vaker gezien als een accessoire om je outfit net dat laatste beetje extra te geven!

Met een smalle damesriem kun je eindeloos combineren. Je kunt een smalle damesriem dragen in een mooie skinny jeans, een smal lederen koortje over een jurkje of nonchalant over een vest. Maar ook de mooie brede heupriem zie je weer vaker in het modebeeld verschijnen. Of je nu kiest voor een brede knoopriem of juist een hoge tailleriem, het kan allemaal. Ook kan je een wijde blouse accentueren met een tailleriem of een lederen riempje met studs.

Gelukkig zijn riemen niet meer alleen bedoeld om de broek omhoog te houden maar kan je een leren riem tegenwoordig matchen bij alle outfits.

Bij Moderiemen bieden we een ruime keuze aan riemen om je outfit compleet te maken: zwarte riem voor in een stoere jeans, gevlochten riempjes voor over dat elegante jurkje, leren riemen met een print voor een stoere finishing touch of juist een suède riem voor in je pantalon om je zakelijke outfit compleet te maken.

We hebben de verhouding prijs - kwaliteit erg hoog in het vaandel staan. Op Moderiemen.nl bestel je eenvoudig de gewenste leren in onze webshop. Als je vóór 15.00 uur bestelt, wordt de riem nog dezelfde dag verzonden. 
 
  Moderiemen     06-02-2018 10:14     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Links